Încă un CUTREMUR la Pro TV. Ştefan Bănică e GATA să PLECE de la Dansez pentru tine

DANSEZ PENTRU TINE ar putea rămâne fără prezentatorul Ştefan Bănică jr. Cel puţin aşa susţin voci din preajma echipei. Mai mult, nici nu se ştie dacă show-ul mai are un viitor la Pro TV, după 14 ani în care a strâns sute de mii de telespectatori în faţa micilor ecrane.

RomaniaTV.net
14 mart. 2014, 10:59
Încă un CUTREMUR la Pro TV. Ştefan Bănică e GATA să PLECE de la Dansez pentru tine

Noii şefi din Pro TV vor, se pare, să taie din bugetul show-ului Dansez pentru tine şi, implicit, din banii cuveniţi prezentatorului Ştefan Bănică jr. Intenţia mai marilor postului l-a iritat, se pare, pe actor, care a anunţat că nu va ezita să rezilieze contractul, dacă veniturile îi vor fi reduse, scrie libertatea.ro.

Viitorul la Pro TV pare din ce în ce mai sumbru. Vedetele postului încep să plece rând pe rând, după ce Adrian Sârbu a ieşit din conducerea grupului care deţine Pro TV.

Surse din televiziunea din Pache Protopopescu spun că există riscul ca postul să piardă producţiile care aduceau foarte mulţi bani până acum, precum „Vocea României”, „Românii au talent” şi „Serviţi, vă rog!”, dar şi, surpriză, „Dansez pentru tine”. „Se termină toate proiectele şi nu sunt în pregătire altele, aşa cum ar fi normal. Nu s-au făcut bugete pentru plecări în caravană, pentru salariile vedetelor”, spun surse din Pro TV.

Cât câştiga Bănică la Dansez pentru tine

Potrivit unor surse din Pro TV, salariul pe care Ştefan Bănică jr. îl încasa pentru un sezon de Dansez pentru tine se ridica la aproximativ 30.000 de euro.

Starul nici nu a vrut să audă de o eventuală micşorare a veniturilor şi a ameninţat că, dacă se va lua o asemenea decizie, va renunţa la colaborarea cu Pro TV fără să se gândească de două ori.