Încă un mall din Bucureşti oferă PARCARE GRATUITĂ pentru şoferi, pe timpul nopţii

Administraţiile locale din Capitală au anunţat că vor continua şi în aceste zile degajarea străzilor şi trotuarelor de cantităţile mari de zăpadă. Pentru deszăpezirea în bune condiții a străzilor și trotuarelor, Mega Mall din cartierul Pantelimon, situat pe bulevardul Pierre de Coubertin numărul 3 – 5 care, permite locuitorilor sectorului 2 să-și parcheze gratuit autovehiculele pe timpul nopții. 

23 ian. 2017, 08:34
Încă un mall din Bucureşti oferă PARCARE GRATUITĂ pentru şoferi, pe timpul nopţii

Bucureștenii din cartierul Pantelimon au la dispoziție parcarea subterană de la nivelul 1B care, în limita locurilor disponibile, poate fi folosită pentru gararea în siguranță a autovehiculelor pe timpul nopții, între orele 22.00 – 08.00.

În vederea eficientizării lucrărilor de deszăpezire a străzilor pentru evacuarea depozitelor de zăpadă de pe carosabil și trotuare, Primăria Sectorului 2 a anunţat că oferă gratuit locuitorilor săi, începând de marți, 17 ianuarie 2017, posibilitatea de a parca autovehiculele, pe timpul nopții în următoarele locații:
· Mega Mall – din cartierul Pantelimon, situat pe bulevardul Pierre de Coubertin numărul 3 – 5;
· Carrefour Colentina – din cartierul Colentina, situat pe șoseaua Colentina numărul 426 – 426 A;
· Veranda Mall – din cartierul Colentina, situat pe strada Ziduri Moși numărul 23 ;
· Billa – din cartierul Floreasca, situat pe strada Barbu Văcărescu numărul 154 – 158;
· Stadionul Național – parcarea de la inelul exterior.

Prin această măsură se descongestionează străzile, se permite accesul utilajelor de deszăpezire pe arterele de circulație pentru încărcarea și transportul, pe timpul nopții, a depozitelor de zăpadă de pe carosabil și trotuare. Primăria Sectorului 2 a cărat deja peste 60.000 metri cubi de zăpadă, iar acțiunea continuă şi în aceste zile.
„La nivelul conducerii Primăriei Sectorului 2 se continuă discuțiile și cu reprezentanții celorlalte centre comerciale din sectorul 2 în vederea extinderii acestui proiect prin care se asigură gratuit locuri de parcare numai pe timpul nopții, pentru bucureșteni, în vederea curățării de zăpadă a străzilor Capitalei.
Facem un apel la înțelegerea bucureștenilor să elibereze parcările mall-urilor pe timpul zilei pentru a permite clienților să-și facă cumpărăturile”, a precizat Primăria Sectorului 2 într-un comunicat de presă remis la redacţie. 

O măsură similară a fost luată recent şi de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca şoferii să poată parca gratuit noaptea.

Locuitorii Sectorului 6 îşi vor putea lăsa maşinile în parcările anumitor hipermarket-uri şi mall-uri, pe timpul nopţii. VEZI CARE

Şoferii care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei îşi vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopţii în parcările mai multor mall-uri şi hipermarket-uri, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus că la Paris nimeni nu îşi lasă maşina în mijlocul intersecţiei, pentru că ar fi ridicată imediat, şi a fost de părere că aşa ar trebui să se întâmple şi în România. Detalii, aici.