Parcare GRATUITĂ pentru şoferi pe Stadionul Arena Naţională, începând de marţi noapte

Şoferii din Capitală îşi pot parca maşinile, începând din această seară, pe stadionul Arena Naţională, dar şi în marile parcări de la Carrefour Colentina şi Veranda Mall, astfel încât pe parcursul nopţii să fie curăţat restul de zăpada de pe carosabil, a anunţat Primăria Sectorului 2. O măsură similară a fost luată recent şi de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca şoferii să poată parca gratuit noaptea. 

17 ian. 2017, 16:06
Parcare GRATUITĂ pentru şoferi pe Stadionul Arena Naţională, începând de marţi noapte

„Primăria Sectorului 2 oferă gratuit locuitorilor săi începând de azi, marți, 17 ianuarie 2017, posibilitatea de a parca autovehiculele, pe timpul nopții în următoarele locații:
· Carrefour Colentina,
· Stadionul Național – parcarea de la inelul exterior,
· Veranda Mall.
Prin această măsură se vor descongestiona străzile, se va permite accesul utilajelor de deszăpezire pe arterele de circulație pentru încarea și transportul, pe timpul nopții, a depozitele de zăpadă de pe carosabil și trotuare”, informează administraţia locală într-un comunicat remis la redacţie.

De asemenea, bucureștenii care vor apela la acest sistem oferit gratuit vor avea avantaje pentru că vor beneficia de locuri de parcare suficiente.

„Primăria Sectorului 2 apelează la înțelegerea bucureștenilor să elibereze parcările mall-urilor pe timpul zilei pentru a permite clienților să-și facă cumpărăturile.

La nivelul conducerii Primăriei Sectorului 2 se poartă deja discuții și cu reprezentanții celorlalte mall-uri din Sectorul 2 în vederea extinderii acestui proiect prin care se asigură gratuit locuri de parcare numai pe timpul nopții, pentru bucureșteni, în vedere curățării de zăpadă a străzilor Capitalei”, anunţă administraţia locală. 

O măsură similară a fost luată recent şi de Primăria Sectorului 6 care a încheiat un parteneriat cu mai multe hipermarket-uri pentru ca şoferii să poată parca gratuit noaptea.

Locuitorii Sectorului 6 îşi vor putea lăsa maşinile în parcările anumitor hipermarket-uri şi mall-uri, pe timpul nopţii. VEZI CARE

Şoferii care locuiesc în Sectorul 6 al Capitalei îşi vor putea lăsa autoturismele pe timpul nopţii în parcările mai multor mall-uri şi hipermarket-uri, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu. La rândul său, primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a spus că la Paris nimeni nu îşi lasă maşina în mijlocul intersecţiei, pentru că ar fi ridicată imediat, şi a fost de părere că aşa ar trebui să se întâmple şi în România. Detalii, aici.