Unul dintre pacienţii care au sărit pe geam după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa a murit

Unul dintre pacienții care au sărit pe geam din salonul ATI în flăcări, a murit astăzi. Bilanțul în urma tragediei de la Constanța a ajuns acum la 10 morți.

06 oct. 2021, 12:06
Unul dintre pacienţii care au sărit pe geam după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa a murit

Un pacient în vârstă de 40 de ani, transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa în urma incendiului de vineri, a murit la Spitalul Judeţean. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa au transmis că pacientul fusese internat în secţia ATI, în stare stabilă, iar în cursul nopţii starea sa s-a agravat.

Citeşte şi: Situație critică la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara. Instituția rămâne fără medicamente pentru bolnavii Covid. Pericol iminent de incendiu

„Virusul SARS-CoV-2 a mai făcut o victimă. Încă un pacient dintre cei transferaţi a pierdut lupta cu COVID-19. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani, fără comorbidităţi, dar cu o formă severă de COVID-19. Pacientul care a fost transferat vineri la SCJU a fost internat în secţia ATI, cu stare stabilă. Din păcate, având în vedere afectarea pulmonară severă, în cursul nopţii trecute starea pacientului s-a agravat. Deşi medicii au făcut tot ce le-a stat în putinţă, la primele ore ale dimineţii pacientul a decedat”, a anunţat Spitalul Judeţean Constanţa, citat de news.ro.

Acesta este cel de-al treilea pacient transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase, în urma incendiului de vineri, care a murit.

Citeşte şi: Incendiu ATI Constanţa! Rudele pacienţilor decedaţi în spitalul morţii, sfâşiate de durere: „Doar două săptămâni au trebuit ca să nu mai recunosc un om lângă care am trăit o viaţă”


loading...
Partenerii noștri