Încă un poliţist clujean cere dreptate. I-a trimis un memoriu premierului Victor Ponta

Un poliţist clujean i-a trimis un memoriu premierului Victor Ponta, prin care cere anchetarea cazului său. Omul protestează de multă vreme, a făcut şi greva foamei. El reclamă că şefii săi l-au dat drept nebun, ca să muşamalizeze faptul că a fost înjunghiat de un sirian, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
15 oct. 2013, 06:00
Încă un poliţist clujean cere dreptate. I-a trimis un memoriu premierului Victor Ponta
Inspirat de cazul agentului Todea, poliţistul clujean Sever Legian i-a trimis un memoriu premierului Victor Ponta prin care cere anchetarea cazului său.
 
Acesta susţine că în 2009 a fost tăiat la mână de un sirian, finul şefulul Poliţiei Municipiului Cluj, când a intervenit să aplaneze un conflict. Comisarul Liviu Crişan, şeful Secţiei 1 Poliţie Cluj, ar fi muşamalizat cazul, niciun dosar având ca obiect ultragierea sa nefiind înregistrat la Parchet.
 
Văzând că superiorii săi nu raportează incidentul, poliţistul a depus plângere penală împotriva sirianului. Situaţia a culminat în 2011, când a intrat şi în greva foamei.
 
Sever Legian a trimis mai multe memorii la IGPR, MAI şi DNA, iar în răspunsul primit de la Poliţia Română i se dădea dreptate.
Acum, Legian i-a scris lui Victor Ponta în speranţa că i se va face dreptate prin Corpul de Control al premierului.