Încă un scandal la Casa Regală. Ce cere presupusul fiu al Regelui Mihai, după îmbolnăvirea acestuia VIDEO

Regele Mihai este internat de mai multe săptămâni într-o clinică din Elveţia, cu grave probleme de sănătate. iar presupusul său fiu ilegitim, Dieter Stanzeleit, face o nouă mutare prin care speră să se dovedească faptul că fostul suveran al României este tatăl său biologic.  În timp ce familia şi apropiaţii se roagă pentru sănătarea Regelui Mihai, Stanzeleit vrea de urgenţă un test ADN ca să demosntreze că are sânge albastru. Cererea a fost înregistrată la Curtea de Apel Bucureşti, care va da o soluţie la începutul săptămânii viitoare.

RomaniaTV.net
15 mart. 2016, 10:03
Încă un scandal la Casa Regală. Ce cere presupusul fiu al Regelui Mihai, după îmbolnăvirea acestuia VIDEO

Din 1994, cetăţeanul german Dieter Stanzeleit se chinuie să schimbe cartea de istorie pretinzând că este unicul fiu al regelui Mihai. De când a aflat că starea de sănătate a regelui este critică, Stanzeleit a depus la Curtea de Apel cea de-a treia cerere pentru efectuarea testului ADN.

Presupusul fiul al regelui Mihai aşteaptă ca justiţia din România să îi facă dreptate, deşi a atacat-o de fiecare dată.

Dieter Stanzeleit se plânge că nu a fost lăsat niciodată să ia legătura cu regele. Ba, mai mult, acum suspectează că în spatele bolii Majestăţii Sale s-ar afla jocuri de putere ale membrilor familiei regale, care vor să pună mâna pe avere.

De altfel, săptămâna trecută cetăţeanul german a anunţat că după moartea Regelui va face plângere penală şi va cere anchetarea cauzelor morţii.