Încătuşat în plină stradă. Un bărbat şi-a bătut copiii la şcoală, apoi s-a dus să-şi bată şi nevasta VIDEO

Un bărbat din localitatea gorjeană Ţicleni a fost reţinut după ce a încălcat ordinul de restricţie obţinut de familia lui.

RomaniaTV.net
17 oct. 2017, 10:47
Încătuşat în plină stradă. Un bărbat şi-a bătut copiii la şcoală, apoi s-a dus să-şi bată şi nevasta VIDEO

Bărbatul de 40 de ani şi-a bătut copii chiar în curtea şcolii. După aceea a fugit acasă, unde avea de gând să îşi agreseze şi soţia.

Potrivit România TV, vecinii, care l-au văzut când îşi bătea copii au sunat la poliţie, iar oamenii legii l-au aşteptat acasă şi l-au reţinut pentru 24 de ore. Acum, procurorii îl vor prezenta în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliție care l-a identificat pe agresor în faţa domiciliului fostei soţii, o femeie de 36 de ani, din oraşul Ţicleni. Întrucât persoana în cauză se manifesta agresiv, aceasta a fost imobilizată şi condusă la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că se afla sub efectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, care îi interzicea să se apropie de fosta soţie, cei doi copii minori și de domiciliul acestora„, se arată un comunicat al IPJ Gorj.