Încearcă dieta cu portocale! Slăbeşti într-un weekend 2 kilograme

Cum poţi să pierzi în greutate cu ajutorul portocalelor? E simplu. Încearcă şi tu această dietă de 2 zile şi vei vedea rezultatele.

RomaniaTV.net
10 dec. 2015, 10:13
Încearcă dieta cu portocale! Slăbeşti într-un weekend 2 kilograme

Obiectivul tău este să scapi de 2 kilograme într-un singur weekend. Pare greu de crezut că poţi să slăbeşti de sâmbătă până luni dimineaţă. Ei bine, ia în considerare că este iarnă şi că portocalele sunt printre puţinele fructe diet-friendly pe care le găseşti pe piaţă, fiind un aliat natural al siluetei tale.

Nu doar că sunt absolut delicioase, dar portocalele te pot ajuta în acelaşi tip să slăbeşti. Singurul aspect pe care trebuie să îl reţii este că trebuie să urmezi această dietă cu portocale timp de doar 2 zile. Dar dieta cu portocale te va ajuta să slăbeşti 1 kilogram sau chiar 2 kilograme. În caz contrar, dacă depăşeşti cele 2 zile de dietă, este posibil să te confrunţi cu anumite probleme de sănătate.

Citeşte şi  Dieta prin resetarea papilelor gustative. Cum funcţionează şi cât e de eficientă

Dieta care se bazează pe portocale este un plan de 2 zile care a fost creat pentru a te ajuta să elimini rapid excesul ponderal şi pentru a-ţi ajuta corpul să elimine toxinele acumulate în ultima perioadă.

Aceasta nu este o dietă pentru persoanele cu probleme reale de greutate, ci pentru acele femei care nu au timp să scape de acele câteva kilograme care s-au depus în ultimele luni.

Dieta cu portocale ce durează 2 zile

Atenţie! Urmează sfaturile unui nutriţionist sau ale unui medic înainte de a începe dieta cu portocale.

Ziua 1: mandarine sau portocale toată ziua, plus 3 felii de pâine prăjită la fiecare masă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.