INCENDII în ţară. Un bărbat a murit, iar o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO

Un incendiu violent s-a produs joi noaptea la o vilă din Drobeta Turnu Severin. Acoperişul casei în care locuiesc două familii a ars complet. Pompierii s-au luptat cu focul mai bine de două ore şi a fost nevoie de intervenţia a cinci autospeciale. Şi la Giurgiu s-a produs un incendiu. Un bărbat a fost găsit carbonizat în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa sa, iar mama acestuia a avut nevoie de îngrijiri medicale.

03 feb. 2017, 07:44
INCENDII în ţară. Un bărbat a murit, iar o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO

Un incendiu a izbucnit la acoperişul unei vile din Drobeta Turnu Severin, la scurt timp după miezul nopţii. Un vecin care tocmai intrase în casă spune că nu a observat flăcările şi nici fum. Dar după câteva minute au apărut autospecialele de pompieri.

Proprietarii au fost treziţi de fiul lor care încă nu adormise. Acesta a simţit mirosul de fum şi-a trezit părinţii şi a sunat la pompieri. Aceştia au intervenit cu cinci autospecialele şi o autoscară.

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit cu patru autospeciale cu apă şi spumă”, au spus reprezentanţii pompierilor.

Pompierii nu au stabilit deocamdată cauza acestui incendiu, dar pagubele sunt destul de mari. Vecinii spun că
şi vila a mai luat foc o dată, vara trecută.

Alte incendii au izbucnit în Giurgiu. Un bărbat în vârstă de 44 de ani a murit, joi noapte, după ce în locuinţa sa a izbucnit un incendiu, el fiind găsit carbonizat de către echipajele de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU). Mama bărbatului, care s-a intoxicat cu fum, dar a reuşit să se salveze, a avut nevoie de asistenţă medcală după ce a făcut un atac de panică.

Potrivit reprezentanţilor ISU Giurgiu, incendiul a izbucnit joi noapte, după ora 22.00, la o locuinţă din comuna Prundu, la faţa locului intervenind două autospeciale de la detaşamentele Greaca şi Giurgiu şi o ambulanţă.

Echipajele de intervenţie au găsit în casă un bărbat în vârstă de 44 de ani, care a murit, trupul său fiind carbonizat. Mama bărbatului, care a reuşit să se salveze şi s-a intoxicat cu fum, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a făcut un atac de panică.

Incendiul a fost lichidat aproape de miezul nopţii, iar până la ora transmiterii acestei ştiri nu a fost stabilită cauza acestuia.

Tot în judeţul Giurgiu, un alt incendiu a izbucnit în noaptea de joi spre vineri la un magazin din localitatea Grădinari. Focul a curpins tavanul clădirii, dar nu s-au înregistrat victime.

Citeşte şi Incendiu în cea mai mare tabără de refugiaţi din Bulgaria