INCENDII VIOLENTE în ţară. O bătrână a murit carbonizată VIDEO

O bătrână din judeţul Bistriţa-Năsăud a pierit carbonizată în propria casă. Incendiul a izbucnit de la o butelie care scăpa gaz şi pe care soţul femeii încerca să o monteze la aragaz. Bătrânul a suferit şi el arsuri, dar rănile nu îi pun viaţa în pericol, informează România TV. Un alt incendiu s-a produs într-o comună din judeţul Suceava. Două gospodării au fost distruse de flăcări.

11 ian. 2016, 21:49
INCENDII VIOLENTE în ţară. O bătrână a murit carbonizată VIDEO

Bătrânul de 81 de ani din Monor încerca butelia cu un chibrit. Nu a simţit că aceasta scăpa gaz şi într-o fracţiune de secundă a fost curprins de flăcări. Speriat, omul a fugit.

Focul s-a extins foarte repede şi vecinii au sărit să îi ajute pe bătrâni. Pe femeie, însă, nu au reuşit să o salveze.

„La faţa locului, echipajele de intervenţie au găsit două victime. Din păcate, o femeie de 75 de ani era carbonizată”, au spus pompierii prezenţi la faţa locului.

Bătrânul a suferit arsuri pe faţă şi pe mâini şi a ajuns la spital. Casa a ars în totalitate.

Un alt incendiu devastator s-a produs la Bălcăuţi, în judeţul Suceava. Două gospodării au fost distruse de flăcări şi doi octogenari au avut nevoie de ajutor medical după ce au suferit atacuri de panică.

Pompierii au intervenit cu şase autospeciale şi au luptat cu flăcările timp de trei ore. Incendiul a izbucnit la una dintre gospodării unde a mistuit trei anexe. Proprietarul, un octogenar, şi soţia lui au reuşit să se salveze, dar au suferit un şoc puternic în momentul în care au văzut flăcările imense. Focul s-a extins şi la vecini unde a distrus un adăpost pentru animale şi un perete.

Din fericire, casele oamenilor au rămas intacte. Incendiul a pornit de la o instalaţie electrică improvizată.

Citeşte şi Incendiu la un priveghi, în Gorj. De frica flăcărilor oamenii au dus mortul la poartă VIDEO