Incendiu Bamboo: Unul dintre cei trei pacienţi de la Floreasca a fost externat

Unul dintre pacienții de la Spitalul de Urgență Floreasca ce au necesitat îngrijiri medicale în urma incendiului din clubul Bamboo a fost externat luni.

23 ian. 2017, 15:10
Incendiu Bamboo: Unul dintre cei trei pacienţi de la Floreasca a fost externat

Este vorba despre o pacientă din Bulgaria, pe care o ambulanță o va transporta în țara vecină. Externarea a fost făcută la cerere.

În prezent mai sunt internate două persoane la Spitalul de Urgență Floreasca și una la Spitalul „Sf. Pantelimon”.

ISU: Incendiul de la Bamboo, LICHIDAT după două zile. Anunţ oficial al IGSU

În urma incendiului din Clubul Bamboo, 44 de persoane au ajuns la şase spitale din Capitală, pentru îngrijiri medicale, dintre care patru au rămas internate, trei la spitalele Floreasca şi una la Pantelimon.

Incendiul din Clubul Bamboo a fost anunţat la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă sâmbătă la ora 03.32, iar primele echipaje de intervenţie au ajuns la faţa locului la ora 03.47, potrivit Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

Peste 260 de pompieri au intervenit pentru stingerea incendiului violent, care a cuprins o suprafaţă de aproximativ 3.000 pătraţi, distrugând clubul Bamboo în totalitate. Pompierii supraveghează şi luni zona, pentru a preveni reapariţia focului din focare.

Specialiştii de la Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă din Petroşani, judeţul Hunedoara, au fost solicitaţi să facă o expertiză la clubul Bamboo, a declarat pentru News.ro, George Găman, directorul INSEMEX, instituţia care a făcut o expertiză şi în cazul incendiului de la clubul Colectiv din Bucureşti.

Clubul Bamboo, care a fost distrus în totalitate în incendiul din noaptea de vineri spre sâmbătă, este operat de firma Morgana Invest SRL, deţinută de italianul Vincenzo Castellano şi de societatea Bambu Tei SRL. Această firmă are ca acţionari trei cetăţeni italieni şi o societate comercială înregistrată în Cipru.