INCENDIU COLECTIV: Obiecte ale trupei Goodbye to Gravity, vândute la #Colectiv Delivery în scop umanitar

INCENDIU COLECTIV: Obiecte de designer, reviste și tricouri cu versuri ale trupei Goodbye to Gravity au fost vândute sâmbătă la târgul #Colectiv Delivery, organizat în scop umanitar, la Grădina Verona din Capitală, în beneficiul familiilor victimelor incendiului din clubul bucureștean.

RomaniaTV.net
28 nov. 2015, 17:32
INCENDIU COLECTIV: Obiecte ale trupei Goodbye to Gravity, vândute la #Colectiv Delivery în scop umanitar

Cei care au vrut să îi susțină pe cei răniți în tragedie au putut cumpăra, la #Colectiv Delivery, reviste independente, artă vizuală, accesorii handmade, tricouri, obiecte de mobilier și de decor interior.

Toate lucrurile au fost donate de creatori evenimentului și au fost expuse în standuri comune, pe categorii. Cei care au dorit să cumpere scaune realizate de artiști, bijuterii, obiecte de design interior sau tricouri cu inscripții precum drepturile omului sau versurile trupei Goodbye to Gravity — „The day we give in is the day we die” („Ziua în care renunțăm e ziua în care murim” — n.r.).

Vizitatorii care au dorit să cumpere obiecte nu au dat banii direct celor prezenți la standuri, ci i-au depus în una dintre cele patru cutii pentru donații disponibile în cortul din Grădina Verona unde a avut loc târgul.

Potrivit organizatorilor, peste 1.000 de persoane au vizitat târgul #Colectiv Delivery, iar suma strânsă în urma acestei manifestări va fi comunicată ulterior.

Cutiile cu donații sunt destinate Fundației Estuar, care s-a implicat în strângerea de fonduri pentru victimele din Colectiv încă din primele zile după tragedie, alături de grupul #împreunărezistăm, și a ajutat până acum 118 familii ale victimelor. De altfel, cumpărătorii au primit, alături de obiectul achiziționat, un sticker cu „#impreunarezistam”.

Vizitatorii #Colectiv Delivery au putut să scrie mesaje, într-un caiet aflat la intrarea în spațiul târgului.

Evenimentul #Colectiv Delivery a fost organizat de Revista de Povestiri în parteneriat cu Cărturești.


loading...