Incendiu de amploare la un depozit de cereale. Zeci de pompieri au intervenit de urgenţă

Un incendiu puternic a izbucnit marţi dimineaţă, la un depozit de cereale din Onești. La fața locului au fost mobilizate de urgență cinci autospeciale de stingere cu apă și spuma și o autospeciala de salvare si intervenție la înalțime. 

26 oct. 2021, 11:00
Incendiu de amploare la un depozit de cereale. Zeci de pompieri au intervenit de urgenţă

Incendiu de amploare la un depozit de cereale. Uscătorul de cereale care a fost cuprins de flăcări, marţi dimineaţă, era încărcat cu  30 de tone de semințe de floarea soarelui.

Incendiu de amploare la un depozit de cereale

Incendiul a izbucnit la un uscător de cereale aflat în incinta companiei Agricultorul din Onești, la ieșirea din oraș spre Bacău. Pompierii au intervenit de urgenţă cu mai multe autospeciale.

Citeşte şi Incendiu de amploare într-un bloc din Olt. Zeci de persoane evacuate de urgenţă, patru oameni au ajuns la spital

„Incendiu la un uscător de cereale în municipiul Oneşti, pe strada Aleea Dumbravei. Se deplasează 2 ASAS şi 1 ASII de la DP Oneşti şi 1 ASAS de la PL Livezi. Pentru suplimentarea forțelor de intervenție la fața locului s-a mai deplasat 1 ASAS de la DP Onești și 1 ASAS de la GI Comănești”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, potrivit unupetrotus.ro.

Acesta este al doilea incendiu puternic la un depozit de cereale al unei companii din Onești, după cel de la Orbeni, al Grup Șerban, de pe data de 12 octombrie. Atunci, incendiul a fost lichidat după ore bune de luptă cu flăcările, spre dimineață, în jurul orei 05.40.

“În urma incendiului, s-a deteriorat toată construcția și au ars toate cerealele depozitate în acesta”, a transmis la acea vreme  Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău.

Citeşte şi Incendiu puternic la o mănăstire din Constanţa. Pompierii au cerut întăriri din alte judeţe