Incendiu de proporţii într-un bloc din Dâmboviţa. Locatarii au fost evacuaţi de urgenţă

Un incendiu de proporţii a izbucnit, duminică seară, într-un bloc din judeţul Dâmboviţa. Locatarii au fost evacuaţi de urgenţă, după ce un apartament a fost cuprins de flăcări.

17 oct. 2021, 23:48
Incendiu de proporţii într-un bloc din Dâmboviţa. Locatarii au fost evacuaţi de urgenţă

Incendiu de proporţii într-un bloc din Dâmboviţa, duminică seară. Pompierii au intervenit de urgenţă pentru stingerea flăcărilor.

Incendiu de proporţii într-un bloc din Dâmboviţa

Un bloc din Târgovişte a fost evacuat de urgenţă, după ce un incendiu a izbucnit în baia unui apartament de la etajul patru. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dâmboviţa a informat că 15 locatari au fost evacuaţi de urgenţă.

Pompierii au intervenit cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi una pentru lucru la înălţime, iar Serviciul de Ambulanţă Judeţean Dâmboviţa, cu un echipaj.

Citeşte şi COD ROŞU de intervenţie, incendiu la un bloc cu 13 etaje, sunt peste 45 de morţi VIDEO

„La locul incendiului, pompierii au lichidat rapid incendiul, în acelaşi timp acţionând şi pentru ventilarea scării de bloc pentru evacuarea fumului. Pentru siguranţa lor, au fost evacuaţi 15 locatari”, a precizat ISU Dâmboviţa.

Incendiu într-un bloc din Alexandria. Trei persoane au ajus la spital

Un alt incendiu a izbucnit în weekend, într-un bloc din Alexandria. Trei persoane au fost transportate la spital după ce s-au intoxicat cu fum sau au suferit arsuri.

Potrivit ISU Teleorman, flăcările au izbucnit într-un apartament dintr-un bloc din Alexandria. La sosirea pompierilor, 13 persoane ieșiseră singure, iar 9 au fost evacuate de salvatori.

Citeşte şi Incendiu de amploare într-un bloc din Olt. Zeci de persoane evacuate de urgenţă, patru oameni au ajuns la spital

Trei persoane au fost duse la spital de echipajele medicale ale SAJ și SMURD, cu intoxicație cu fum și arsuri de gradele 2 și 3. Două persoane au suferit atac de panică și ușoară intoxicație cu fum. Acestea au primit ajutor la faţa locului, refuzând să meargă la spital, potrivit psnews. 

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit din cauza unui radiator lăsat sub tensiune, nesupravegheat, care a aprins materialele ușor combustibile din apropierea sa.


loading...