Incendiu de proporții la şantierul noului terminal al Aeroportului Craiova

Un incendiu puternic a izbucnit astăzi la șantierul noului terminal al Aeroportului Intenrațional din Craiova.

18 mart. 2024, 12:16
Incendiu de proporții la şantierul noului terminal al Aeroportului Craiova
Incendiu de proporții la şantierul noului terminal al Aeroportului Craiova

Un incendiu a izbucnit, luni, la şantierul noului termina al Aeroportului Internaţional din Craiova. La faţa locului intervin mai multe echipaje de pompieri.

Citește și: Tragedie în Italia: O româncă şi cei trei copii minori au murit într-un incendiu: „Aşteptau să ciocnească ouă roşii de Paşte”

Incendiu de proporții la Aeroportul Craiova

Autoritățile transmit că se intervine în forță la fața locului pentru lichidarea flăcărilor.

„În acest moment se intervine cu 4 autospeciale de lucru cu aăa și spumă, două ambulanțe SMURD , o autospecială de lucru la înălțime pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o hală din extinderea aeroportului Craiova. Până în acest moment nu sunt victime”, transmite ISU Dolj.

Potrivit ISU, ard materiale de construcţie (polistiren) în interiorul halei, cu degajare puternică de fum. Incendiul este localizat.

Noul terminal al Aeroportului Craiova, cel mai mare terminal nou construit al unui aeroport din România, ar fi trebuit să fie gata în acest an, după un efort financiar de peste o sută de milioane de euro.

Știre în actualizare

Citește și: Decizia incredibilă luată de Cornel Dinicu în legătură cu Ferma Dacilor. Ce se va întâmpla pe terenul devastat de incendiu