Incendiu de proporţii lângă Bucureşti. La faţa locului au ajuns 16 maşini de pompieri VIDEO

Un incendiu de proporţii a izbucnit, sâmbătă seara, la o hală de producţie, cel mai probabil o tipografie, din localitatea Dascălu, judeţul Ilfov.

08 feb. 2020, 18:57
Incendiu de proporţii lângă Bucureşti. La faţa locului au ajuns 16 maşini de pompieri VIDEO

UPDATE: Populația a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert cu privire la incendiul din județul Ilfov, de mesaj fiind vizați localnicii din comuna Dascălu, unde se află hala care a luat foc, dar și oamenii aflați pe o rază de 6 kilometri distanță.

Hala care a luat foc are aproximativ 1.000 de mp, iar arderea este generalizată.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Un incendiu s-a produs, sâmbătă seară, la o hală din comuna Dascălu, județul Ilfov, iar în interiorul construcției se află bazine cu acetonă și alte substanțe inflamabile. Nu sunt persoane rănite.

La intervenție se află 16 mașini de stingere, două autoscări și două echipaje SMURD. În zonă sunt resurse limitate de apă.

Potrivit primelor informaţii, nu există victime ale incendiului. În interior sunt însă bazine cu acetonă şi alte substanţe uşor inflamabile.

Incendiu devastator în Buzău. O femeie a ars de vie

Constrcuţia nu are spaţii învecinate, deci nu există riscul de extindere, însă se degajă o cantitate mare de fum, anunţă ISU.

La locul incendiului acţionează nu mai puţin de 16 autospeciale de pompieri, două autoscări şi doi autospeciale SMURD. Resursele de apă sunt limitate în zonă.

Imagini ISU Bucureşti – Ilfov