Incendiu într-un bloc din Bucureşti, în apropiere de MAI. Un bărbat pus pe scandal, încătuşat de poliţişti

Un incendiu a izbucnit, luni, în a doua zi de Paşte, în bucătăria unui apartament dintr-un bloc situat pe strada Simu Anastasie din sectorul 1 al Capitalei. Pompierii au intervenit de urgenţă la faţa locului.

03 mai 2021, 12:00
Incendiu într-un bloc din Bucureşti, în apropiere de MAI. Un bărbat pus pe scandal, încătuşat de poliţişti

Incendiu într-un bloc din Bucureşti, în apropiere de MAI. Bărbatul care locuieşte în apartamentul cuprins de flăcări a făcut un scandal uriaş.

Individul a intrat în conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant faţă de poliţişti.

Incendiu într-un bloc din Bucureşti, în apropiere de MAI. Scandal cu Poliţia

„La acest moment Secţia 1 Poliţie a intervenit, alături de pompieri, la un incendiu ce se manifestă pe o stradă din sectorul 1. Bărbatul ce locuieşte în apartamentul în cauză a intrat in conflict cu vecinii şi a avut un comportament recalcitrant şi faţă de poliţişti, fapt pentru care a fost imobilizat”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov (ISUBIF), conform Agerpres.

Incendiul a izbucnit într-o bucătărie de 20 de metri pătraţi dintr-un imobil cu trei etaje. Pompierii au intervenit la faţa locului cu trei autospeciale pentru a stinge focul.

Citeşte şi: Un tânăr şi-a dat foc de Paşte din cauza unei datorii de 5.000 de euro

Potrivit ISUBIF este vorba despre un imobil P+3, iar incendiul a izbucnit într-o bucătărie de 20 de metri pătraţi. În vederea stingerii incendiului acţionează trei autospeciale. În urma incidentului nu au fost înregistrate victime.

Citeşte şi: Copii intoxicaţi cu paracetamol. Cei doi fraţi au fost transferaţi cu avion SMURD la Bucureşti