Incendiu de vegetaţie între Dârste şi Timişul de Sus. Circulaţia feroviară a fost oprită timp de 45 de minute

Pompierii și personalul feroviar au intervenit, duminică după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetație izbucnit în zona căii ferate între stațiile Dârste și Timișul de Sus.

RomaniaTV.net
03 sept. 2017, 14:17
Incendiu de vegetaţie între Dârste şi Timişul de Sus. Circulaţia feroviară a fost oprită timp de 45 de minute

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov, Ciprian Sfreja, a precizat pentru AGERPRES că la fața locului a acționat un echipaj de pompieri, suprafața pe care s-a intervenit fiind între 60 și 70 de metri pătrați, la ieșire din Timișul de Jos.

Potrivit unui comunicat de presă remis de CFR Infrastructură, duminică, la ora 15,00, circulația feroviară a fost întreruptă pentru a permite accesul și intervenția cu autospeciale, alimentarea cu energie a liniei de contact fiind oprită.

CFR Infrastructură menționează că trenurile IR 1937, IR 1645, R 15932 și R 14033 au staționat temporar în gările Predeal, Timișul de Sus și Dârste.

Circulația feroviară între Timișul de Sus și Dârste a fost reluată începând cu ora 15,45 iar trenurile de călători care au staționat în gările adiacente vor fi reînscrise în circulație în funcție de rang, potrivit CFR Infrastructură.