Incendiu devastator în Buenos Aires. Cinci morţi şi 35 răniţi, după ce un bloc a luat foc în capitala Argentinei VIDEO

Scene de coşmar în capitala Argentinei. Cinci persoane, printre care două femei şi trei copii, au murit, iar alte 35 au fost transportate la spital în urma unui incendiu izbucnit într-un bloc de locuinţe în Buenos Aires.

23 iun. 2022, 22:46
Incendiu devastator în Buenos Aires. Cinci morţi şi 35 răniţi, după ce un bloc a luat foc în capitala Argentinei VIDEO

Imagini de coşmar în urma unui incendiu devastator în Buenos Aires. Pompierii au fost alertaţi să intervină după ce flăcările au cuprins un bloc din capitala argentiniană.

Focul a izbucnit cu puţin timp înainte de ora locală 6.00 (9.00 GMT) într-un apartament de la etajul 7 al unui imobil de 14 etaje din cartierul central Recoleta, extinzându-se rapid la etajul superior, transmite agenţia AFP, citată de Agerpres.

Nu mai puţin de 35 de persoane au fost transportate la diferite spitale din Buenos Aires, cu diferite grade de gravitate.

Citeşte şi: Tensiuni în Parlamentul Italiei. Opoziția: „NU mai trimiteți arme lui Zelenski!” (VIDEO)

Dintre acestea, două femei şi trei copii au fost recuperaţi de pompieri „inconştienţi dar în viaţă, dar au decedat în timpul transferului”, în urma inhalării masive de fum, iar una fiind victimă a arsurilor, a indicat presei la faţa locului Alberto Crescenti, directorul serviciului de urgenţă SAME.

Printre răniţi, un bărbat de 52 de ani se afla în stare gravă sub asistenţă respiratorie, potrivit aceleiaşi surse.

Citeşte şi: Noile arme de la americani le dau curaj ucrainenilor. „Vom lovi golful Sevastopol şi vom distruge Flota Rusă de la Marea Neagră”