Incendiu devastator în Făgăraş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite

Clipe terifiante în urma unui incendiu izbucnit miercuri dimineaţă în Făgăraş. Un bărbat de 33 de ani a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, după ce o locuinţă a luat foc.

16 iun. 2021, 09:56
Incendiu devastator în Făgăraş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite

Alerta s-a dat în această dimineaţă în urma unui incendiu devastator în Făgăraş. Pompierii au fost chemaţi de urgenţă să intervină după ce un imobil din oraş a fost cuprins de flăcări.

Din primele informații, în urma incendiului care a cuprins locuinţa, un bărbat de 33 de ani a decedat, iar alte trei persoane au fost transportate la spital.

Citeşte şi: Ţara europeană aproape de România în care ar putea fi eliminată complet poluarea. Pe drumuri vor circula doar mașini electrice

„Patru persoane au suferit leziuni, trei dintre acestea au fost transportate la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Pentru cea de-a patra persoană, respectiv, un bărbat, în vârstă de 33 ani, cadrele medicale sosite la fața locului au declarat decesul. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs incendiul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal de poliție, Nadia Olaru, conform Newsbv.

Citeşte şi: Blocul de sterilizare al Spitalului Colţea, defect de o săptămână. Soluţia de avarie aplicată de medici. „Nu poţi să ai instrumente sterile şi nu poţi să execuţi nici consulturi”