Incendiu devastator în Iaşi. O fată de 14 ani, mama şi bunica ei au murit în casa cuprinsă de flăcări FOTO&VIDEO

Tragedie în localitatea Alexandru Ioan Cuza din judeţul Iaşi. O fetiţă de 14 ani, mama şi bunica ei au murit într-un incendiu violent. Cele trei au fost găsite fără suflare în locuinţa cuprinsă de flăcări.

17 iun. 2022, 08:56

Incendiu devastator în Iaşi, în noaptea de joi spre vineri. Pompierii au fost alertaţi să intervină în localitatea Alexandru Ioan Cuza după ce o casă a luat foc. La faţa locului au intervenit două autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă din cadrul Secţiei de Pompieri Târgu Frumos, dar și un echipaj de prim ajutor calificat și o ambulanță.

Flăcările s-au extins cu repeziciune pe o suprafaţă de aproape 50 de metri pătraţi.

Citeşte şi: Incident pe aeroportul Henri Coandă. Un bărbat băut s-a luat la bătaie cu poliţiştii: „A consumat alcool şi s-a simţit zmeu”

Potrivit pompierilor, două femei de 84 ani şi 47 de ani şi o fată de 14 ani au fost intoxicate cu fum și au fost găsite în stop cardio-respirator. Echipajele de intervenție sosite la locul intervenției le-au făcut manevre de resuscitare, însă au fost nevoite să declare decesul acestora, potrivit Bzi.

Incendiu devastator în Iaşi. Imagini terifiante cu locuinţa mistuită de foc

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materialele combustibile, susțin pompierii.

Citeşte şi: Accident grav în Iași! Patru muncitori uciși de o șoferiță care s-a urcat beată la volan. Sunt opt victime în total