Incendiu devastator într-un bar karaoke. 13 petrecăreţi au murit mistuiţi de flăcări, zeci au suferit arsuri grave

Cel puțin 13 persoane au murit și 40 au fost rănite într-un incendiu într-un bar de karaoke din sudul Vietnamului, a informat astăzi presa de stat vietnameză.

07 sept. 2022, 10:23
Incendiu devastator într-un bar karaoke. 13 petrecăreţi au murit mistuiţi de flăcări, zeci au suferit arsuri grave

Incendiul a izbucnit aseară într-un bar din provincia Binh Zuong, potrivit agenției de știri din Vietnam. Un rezident care locuiește lângă barul Karaoke, a declarat că, în momentul incendiului, familia lui era pe cale să adoarmă, când a auzit țipetele disperate. A ieșit să vadă ce se întâmplă şi a fost şocat de numărul mare de oameni care alergau şi ţipau.

Incendiu la un bar de karaoke cu 3 etaje, din orașul Thuan An. „La ora 8 dimineața, pe 7 septembrie, peste o duzină de mașini de pompieri și ambulanțe se aflau la fața locului. Fum negru se ridica de la ferestre și de pe acoperiș. Camionul cu scară înaltă a transportat doi pompieri pe acoperiș pentru a ajunge focul care mocnea înăuntru. Fața magazinului este acoperită cu panouri publicitare cu lumini LED, de la primul etaj până la etajul trei, în mare parte arse din cauza incendiului. Poliția a fost nevoită să să îndepărteze tavanul clădirii pentru a interveni cu apă şi a stinge focul de pe podele”, scrie publicaţia vietnameză vnexpress.net.

Citeşte şi Incendiu cumplit la o biserică din Egipt. Peste 41 de persoane moarte și alte zeci rănite. Printre victime ar fi și mulți copii

Incendiul s-a produs atât de brusc, încât mulți angajați și clienţi nu au putut să iasă la timp și să cheme ajutor.

Barul de karaoke are aproape 30 de săli de cântat şi o suprafață de construcție de peste 1.500 metri pătraţi.

Citeşte şi Incendiu violent marţi seară. Fumul şi flăcările se văd de la 10 km VIDEO