Mihai Trăistariu a trăit UMILINŢA VIEŢII. A dezvăluit tot: „Am făcut pe mine!”

Mihai Trăistariu a dezvăluit într-o postare pe Facebook unul dintre momentele delicate prin care a trecut atunci când era elev.

22 ian. 2020, 16:50
Mihai Trăistariu a trăit UMILINŢA VIEŢII. A dezvăluit tot: „Am făcut pe mine!”

Mihai Trăistariu a povestit cea mai rușinoasă situație cu care s-a confruntat vreodată.

„Eram prin gimnaziu. Când primeam scrisori de la prieteni de departe, din țară, prin Poștă… le corectam cu roșu și le trimiteam înapoi”.

„Am fost tocilar convins. Într-a VIII-a am învățat pentru examen toate cele opt comentarii pe de rost. Cuvânt cu cuvânt. Într-a XII-a, pentru Bac, am învățat primele zece comentarii pe de rost… din totalul de 107, după care am abandonat ideea. Și am început, de nevoie, să învăț logic. La oral am luat 10”.

Eurovision 2020. Mihai Trăistariu se pregăteşte pentru a 11-a participare VIDEO

„În liceu, nu mi-au plăcut Istoria și Chimia. Drept pentru care am copiat la greu. Ca să nu-mi stric media. Tocilaru’ tot tocilar”.

„Într-a IV-a am cerut-o în căsătorie pe colega mea. Monica o chema. I-am trimis un bilet printre rânduri, de la coleg la coleg. Biletul n-a mai ajuns la Mona. Tovarășa învățătoare l-a citit în fața clasei: „Mona, vrei să te căsătorești cu mine? Câți copii vrei să avem? Tu mă iubești? Că eu te iubesc!”. Mona a început să plângă de rușine, iar pe mine m-au tuns zero”.

Cel mai stânjenitor moment avea să apară abia în clasa a VIII-a. Iată ce povestește Mihai Trăistariu: „În clasa a VIII-a, terorizat și înspăimântat de profa de franceză (Florea o chema), am făcut caca pe mine și am stat toată ora așa!”.