Incendiu în apropierea municipiului Orăştiei, pe Autostrada A1. Un tir a izbucnit în flăcări!

Un incident grav a avut loc marţi dimineaţă. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 339, pe sensul către Deva, în apropierea localității Orăștie, județul Hunedoara, un ansamblu rutier încărcat cu băuturi a acroșat parapetul median și s-a răsturnat pe banda de urgență, apoi a izbucnit un incendiu.

29 iun. 2021, 09:54
Incendiu în apropierea municipiului Orăştiei, pe Autostrada A1. Un tir a izbucnit în flăcări!

Incendiu în apropierea municipiului Orăştiei. Evenimentul nu s-a soldat cu persoane rănite, însă traficul rutier este îngreunat pe sensul către Deva pentru a permite lichidarea incendiului.

Incendiu în apropierea municipiului Orăştiei, pe Autostrada A1. Un tir a izbucnit în flăcări!

„În această dimineață, la ora ora 06:33 a fost anunțat prin serviciul 112 un incendiu puternic la un autocamion ce se deplasa pe autostrada A1 pe direcția de mers Orăștie- Deva. Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Orăștie au intervenit rapid cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Intervenția a fost îngreunată de cantitatea mare de materiale combustibile, autocamionul transportând produse alimentare și băuturi alcoolice. Circulația a fost reluată în jurul orei 08:10”, a declarat căpitan Cristian Morar, reprezentant al ISU Hunedoara.

De altfel, ieri, o explozie s-a produs luni după-amiază în Londra, în apropiere de staţia de metrou Elephant and Castle. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu puternic, pentru stingerea căruia se luptă 70 de pompieri.

Citeşte şi: Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, primele declarații după incendiul de la Spitalul pentru Copii din Iași: „Incendiul a fost la un cabinet medical, pe o rază de 150 de metri nu erau pacienți”
Poliţia Transporturilor anunţă că staţia a fost evacuată, iar trenurile nu se opresc în aceasta. Trei sedii comerciale situate sub calea ferată, în apropierea staţiei Elephant Castle, la sud de Tamisa, au luat foc, dar şi şase maşinişi o cabină telefonică, au anunţat pompierii pe Twitter. Pompierii îndeamnă publicul să evite zona şi să închidă ferestrele.

Presa britanică scrie că nu se ştia dacă incendiul sau explozia s-au soldat cu răniţi sau victime. ”Am deschis fereastra o secundă, pentru că am auzit oameni strigând şi am simţit un lucru foarte, foarte puternic. Fumul (era) pe cale să se atenueze un pic. Am auzit o explozie”, declară o locutoare din zonă cotidianului The Guardian.

Explozie în Londra, urmată de un incendiu puternic. Fumul putea fi văzut cum ieşea de sub arcurile feroviare din stația de metrou Elephant and Castle, din sudul Londrei și în sus. În zonă sunt şi mai multe clădiri rezidențiale, iar oamenii priveau îngroziți.

Citeşte şi: Incendiu la Spitalul de Copii Sfânta Maria din Iaşi, descoperit de asistentele medicale. Femeile au reuşit să salveze toţi pacienţii şi însoţitorii


loading...
Partenerii noștri