Incendiu în apropiere de Guvern! Zeci de oameni, evacuaţi de urgenţă

Un incendiu a avut loc sâmbătă dimineaţă într-un bloc situat pe bulevardul Iancu de Hunedoara din Bucureşti, din apropierea sediului Guvernului. Zeci de oameni au fost evacuaţi de urgenţă de pompieri. O adolescentă de 16 ani şi o pensionară de 81 de ani au fost transportate la spital.

17 iul. 2021, 08:17
Incendiu în apropiere de Guvern! Zeci de oameni, evacuaţi de urgenţă

Clipe de coşmar în urma unui incendiu în apropiere de Guvern. Pompierii au intervenit sâmbătă dimineaţă pe bulevardul Iancu de Hunedoara, după ce a luat foc un apartament situat la ultimul etaj al unui bloc.

La faţa locului au intervenit mai nouă autospeciale, precum şi trei autoscări autoscară pentru ca focul să poată fi lichidat din exterior, transmite RomaniaTV.

Din cauza fumului gros, aerul este greu de respirat, spun oamenii care locuiesc în zonă. Focul s-a manifestat, cu degajare mare de fum şi flacără puternică, într-un apartament situat la ultimul etaj al clădirii.

Citeşte şi: Probleme cu apa caldă în Sectoarele 2 şi 3. Peste 1.000 de blocuri sunt afectate, din cauza reviziilor

Nu mai puţin de 30 de persoane au fost evacuate de urgenţă pentru ca focul să poată fi lichidat.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, o fată de 16 a fost transportată la Spitalul „Grigore Alexandrescu” după ce a fost expusă la fum, iar o femeie de 81 de ani – la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Pompierii spun că au reuşit să localizeze incendiul şi, pentru moment, nu există pericol de extindere.

Citeşte şi: Declaraţia pe care trebuie să o completezi când intri în România. DOCUMENT