Declaraţia pe care trebuie să o completezi când intri în România. DOCUMENT

Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă că cei care vor intra în România vor trebui să completeze un formular de triaj, pe care îl cor înmâna unui reprezentant al DSP.

16 iul. 2021, 22:21
Declaraţia pe care trebuie să o completezi când intri în România. DOCUMENT
Declaraţia pe care trebuie să o completezi când intri în România. DOCUMENT

Declaraţia pe care trebuie să o completezi când intri în România. Autorităţile anunţă că toţi cetăţenii care vor intra în ţară vor trebui să completeze înainte un formular de triaj.

Declaraţia pe care trebuie să o completezi când intri în România

„Având în vedere interesul crescut manifestat în privința formularelor de triaj care trebuie completate la sosirea în țară, vă transmitem link-ul de unde acestea pot fi descărcate“, transmite CNCAV.

Formularul poate fi descărcat aici: https://chestionar.stsisp.ro/

Datele pe care trebuie să le introduci sunt: nume, prenume, CNP, data nașterii, țara de plecare și numărul de telefon.

În formular, cei vizați iau la cunoștință că trebuie să stea în izolare sau carantină și trebuie să completeze locația în care vor locui în această perioadă.

Citeşte şi OMS, avertismentul care dă fiori omenirii: „Pandemia nu s-a terminat. Este posibil să apară noi variante ale coronavirusului mult mai periculoase”

Bilanţ coronavirus 16 iulie. Au fost înregistrate 72 de infectări cu Covid şi 2 decese

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 72 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19) şi două decese. Până vineri, 16 iulie, 34.250 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 15.07.2021 (10:00) – 16.07.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 5 decese (3 bărbaţi şi 2 femei), ale unor pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, internaţi în spitalele din Braşov, Giurgiu, Ialomiţa şi Municipiul Bucureşti.

3 dintre aceste decese sunt anterioare intervalului mai sus menţionat şi au fost introduse în baza de date, la solicitarea Ministerului Sănătăţii, de către Direcţiile de Sănătate Publică din ţară, în urma verificărilor efectuate.

Astfel, 2 decese s-au produs în luna noiembrie 2020 şi 1 în decembrie 2020, în judeţele Braşov, Giurgiu şi în Municipiul Bucureşti.

Dintre cele 5 decese, 2 au fost înregistrate la categoria de vârstă 60-69 ani şi 3 decese la categoria de vârstă peste 80 ani.

3 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienţi care au prezentat comorbidităţi, iar pentru 2 pacienţi decedaţi nu au fost raportate comorbidităţi până în prezent.

În unităţile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 257. Dintre acestea, 53 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel naţional, au fost prelucrate 8.527.166 de teste RT-PCR şi 1.644.711 teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 12.125 de teste RT-PCR (4.645 în baza definiţiei de caz şi a protocolului medical şi 7.480 la cerere) şi 14.534 de teste rapide antigenice.

Citeşte şi STUDIU Persoanele care au dezvoltat imunitate naturală după ce au trecut prin infecţia cu coronavirus, vulnerabile în faţa mutaţiei Delta