Incendiu în Bucureşti. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit

Un bărbat de 35 de ani a murit după ce casa în care locuia a fost cuprinsă de flăcări. O femeie şi doi copii s-au salvat în ultima clipă și au reușit să iasă din casă înainte de venirea salvatorilor. Alte patru persoane au fost scoase dintre flăcări de pompieri. 

13 iun. 2021, 09:36
Incendiu în Bucureşti. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit

Incendiu în Bucureşti. Focul s-a aprins la puțin timp după miezul nopții și a cuprins imediat acoperișul unei case aflate în strada Petru Maior din Capitală. Pentru gestionarea situaţiei de urgenţă, s-a intervenit cu 12 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări, o descarcerare, două echipaje SMURD, unul UTIM şi Grupul Special de Salvatori.

O femeie a reușit să-și scoată cei doi copii din flăcări chiar înainte de venirea pompierilor. Toți trei au ajuns la spital. Femeia prezenta arsuri la picior, iar copiii au fost expuşi la fum.

De asemenea, a fost transportat la Spitalul Floreasca, de către un alt echipaj SMURD, un bărbat cu arsuri de gradul 2 în zona latero-cervicală.

Citeşte şi: Imaginile zilei vin de la Arad. Un bărbat a fost surprins în timp ce s-a aruncat de la etajul şase al unui bloc. Omul a decedat

Un bărbat de 35 de ani care locuia în pod a rămas captiv între flăcări și a fost găsit mort de echipajele de salvatori.

Pompierii care au intervenit la incendiu au mai evacuat alte patru persoane care nu au reușit să iasă singure din casa cuprinsă de flăcări. Un bărbat a fost dus la spital după ce a suferit arsuri de gradul în zona gâtului.

Citeşte şi: Descoperirea care răstoarnă cazul execuţiei de la Arad. Amprenta asasinului care ar putea face lumină în acest caz


loading...
Partenerii noștri