INCENDIU într-un bloc din Capitală. Opt persoane, intoxicate cu fum

Un incendiu a izbucnit, duminică, în cartierul Colentina, din Capitală. Opt persoane au fost intoxicate cu fum, printre ele şase copii.

RomaniaTV.net
12 ian. 2014, 09:56
INCENDIU într-un bloc din Capitală. Opt persoane, intoxicate cu fum

Incendiul a izbucnit într-o garsonieră de la etajul doi al unui bloc de pe strada Joagărului, din Sectorul 2 al Capitalei. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, pentru a împiedica propagarea incendiului, în condiţiile este o zonă cu multe clădiri.

La faţa locului au intervenit şi mai multe ambulanţe pentru a acorda îngrijiri celor nouă persoane intoxicate cu fumul negru şi gros care s-a extins la etajul 3 al clădirii. Incendiul a fost rapid localizat de pompieri, iar cei doi adulţi şi cei şase copii au primit îngrijiri medicale.

Din primele informaţii rezultă că focul a pornit de la o sursă de încălzire, dar în garsoniera în care a izbucnit incendiul nu se afla nimeni în acel moment. O primă ipoteză este că oamenii au folosit pentru a se încălzi alte materiale decât lemn sau cărbuni, pe care le-au pus pe foc, de unde şi fumul toxic degajat.

Cei şase copii care au avut nevoie de îngrijiri au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu, iar cei doi adulţi au ajuns la Floreasca.