Incendiu în Club Colectiv. Liste NEOFICIALE cu răniţii aflaţi la spitale circulă pe Facebook

Liste neoficiale cu răniţii care au fost transportaţi la spitale în urma incendiului produs vineri seară în Club Colectiv din Bucureşti au început să circule pe Facebook. Acestea au fost postate pe reţeaua de socializare în speranţa că rudele şi prietenii celor care se aflau în club şi care nu au reuşit să dea de ei vor putea afla, astfel, la ce spitale să îşi caute apropiaţii.

RomaniaTV.net
31 oct. 2015, 00:21

Cei 145 de răniţi din incendiul din Club Colectiv au fost transportaţi la toate spitalele cu Unitate de Primiri Urgenţe din Capitală, în principal la Spitalul de Arşi, la Spitalul Floreasca şi la Spitalul Universitar.

Pe reţeaua de socializare Facebook au început să circule două fotografii cu liste neoficiale cu persoane internate la Spitalul de Arşi şi la Spitalul Universitar.

Listă victime aflate la Spitalul Municipal

Listă de răniţi aflaţi la Spitalul de Arşi

Listă răniţi aflaţi la Spitalul Bagdasar

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri seara, la un club din Capitală. Potrivit primelor informaţii, 27 persoane şi-au pierdut viaţa, iar 180 de răniţi au fost transportaţi la spitalele de urgenţă din Bucureşti cu arsuri de diferite grade de gravitate. Pompierii au reuşit să lichideze incendiul şi vor preda raportul poliţiştilor şi procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care vor deschide o anchetă în acest caz. La locul tragediei s-au deplasat şi ministrul de Interne Gabriel Oprea şi secretarul de stat Raed Arafat, pentru a coordona acţiunea, iar după încheierea acţiunii cei doi au plecat să facă un tur al spitalelor pentru a evalua situaţia.