Incendiu într-o şcoală din Prahova. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului

Un incendiu a avut loc, vineri dimineață, într-o școală din Prahova. Un corp de iluminat a luat foc într-o sală de clasă a școlii din Pleașa.

11 nov. 2022, 12:06
Incendiu într-o şcoală din Prahova. Pompierii au intervenit pentru stingerea focului

Incendiu cu degajarea mare de fum într-o şcoală din din comuna Bucov, sat Pleașa, judeţul Prahova. Din fericire, elevii şi profesorii nu se aflau în unitatea de învăţământ în momentul izbucnirii focului.

Citeşte şi: Incendiu la o pensiune din Caraorman din Delta Dunării

„La locul evenimentului au fost mobilizate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă.

Din primele informații, una dintre sălile de clasă ale școlii era inundată cu fum.

Citeşte şi: Accident grav în Capitală! Un om a murit strivit sub roțile unei cisterne în Sectorul 6. Traficul a fost restricționat pe Șoseaua Virtuții

Pompierii au acționat pentru lichidarea incendiului produs la un corp de iluminat, care prin ardere a degajat o cantitate mare de fum. Concomitent, au procedat la ventilarea spațiului inundat cu fum.
Din fericire, la momentului producerii evenimentului, elevii nu se aflau în clasă. Nu s-a impus evacuarea altor persoane”, a transmis ISU Prahova, citat de ziarulincomod.ro.