Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Bucureşti. A fost deschis dosar penal pentru distrugere

Dosar penal pentru distrugere, după ce un bloc cu 10 etaje din Capitală a ars ca o torță aseară. 12 oameni s-au intoxicat cu fum, iar doi dintre aceștia au fost transportați la spital. Procurorii criminaliști au venit la fața locului pentru investigații. Anchetatorii trebuie să stabilească și cauza incendiului.

15 mai 2022, 13:00
Incendiu într-un bloc cu 10 etaje din Bucureşti. A fost deschis dosar penal pentru distrugere

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 anchetează cauzele inceniului izbucnit sâmbătă seară la faţada unui bloc de pe strada Baciului din Sectorul 5 al Capitalei.

„Urmare a incendiului produs ieri, 14 mai 2022, la un imobil de 10 etaje situat pe strada Baciului, sector 5, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, efectuează cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Un bloc cu 10 etaje din sectorul 5 al Capitalei a luat foc în seara zilei de sâmbătă, 14 mai. Toţi locatarii au fost evacuaţi, mai multe persoane fiind intoxicate cu monoxid de carbon.

Citeşte şi: Incendiu masiv în Pipera, „cartierul corporatiștilor” din București

112 persoane s-au autoevacuat, 11 persoane au fost evacuate de către forţele de intervenţie, dintre care o persoană supraponderală şi două imobilizate.