Incendiu într-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş. Mai mulţi locatari au ajuns la spital

Un incendiu a izbucnit, marți dimineață, într-un apartament situat într-un bloc de locuinţe din municipiul Târgu Mureș. Zeci de persoane au fost evacuate de pompieri sau s-au autoevacuat. Trei persoane au fost transportate la spital.

04 mai 2021, 08:27
Incendiu într-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş. Mai mulţi locatari au ajuns la spital

Incendiu într-un bloc de locuinţe din Târgu Mureş. Focul a izbucnit într-un apartament. În urma unui apel la 112, pompierii au intervenit şi au evacuat 25 de persoane. Alţi 6 locatari s-au autoevacuat din bloc.

Un bărbat a fost surprins în apartamentul unde a avut loc incendiul, acesta fiind scos de pompieri din locuință. Bărbatul, soţia şi fiica acestuia au fost fi transportați spital pentru investigații medicale.

Citeşte şi: Incendiu într-un bloc din Bucureşti, în apropiere de MAI. Un bărbat pus pe scandal, încătuşat de poliţişti

„Forţele de intervenţie au evacuat 25 de persoane, iar 6 persoane s-au autoevacuat din blocul de locuinţe de pe strada Petru Dobra nr. 13. Persoana de sex masculin surprinsă în apartamentul unde a avut loc incendiul a fost salvată de pompierii militari, împreună cu soţia şi fiica acestuia care au reuşit să se autoevacueze.”, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Horea” al judeţului Mureş.

Din primele informaţii, cauza incendiului ar putea fi o lumânare aprinsă, lăsată nesupravegheată.

Citeşte şi: Incendiu violent într-un bloc din cartierul constănțean Henri Coandă