Incendiu într-un bloc din Tulcea. O fată de 15 ani a sărit de la etajul patru

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri seară, într-un bloc din Tulcea. O fată în vârstă de 15 ani a sărit de la etajul patru, în timp ce apartamentul în care se afla fusese cuprins de flăcări.

28 oct. 2021, 08:27
Incendiu într-un bloc din Tulcea. O fată de 15 ani a sărit de la etajul patru

Incendiu într-un bloc din Tulcea. Un apartament situat la etajul patru a fost cuprins de flăcări, miercuri seară. O adolescentă de 15 ani a sărit de la etaj, de frica focului care cuprinsese locuinţa. Ea a fost transportată la spital. De asemenea, alte două persoane au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu fum.

Incendiu într-un bloc din Tulcea

Alarma s-a dat, prin 112, în jurul orei 21.30. La fața locului au intervenit de urgență cinci echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Tulcea, precum și o ambulanță SAJ.

Citeşte şi Incendiu de amploare la un depozit de cereale. Zeci de pompieri au intervenit de urgenţă

„Incendiul a izbucnit la un apartament situat la etajul patru și se manifesta generalizat într-un dormitor al imobilului. La sosirea forțelor de intervenție, în exteriorul blocului a fost găsită o persoană de sex feminin, de aproximativ 15 ani, conștientă, ce prezenta multiple traumatisme în urma căderii de la înălțime. Aceasta a fost preluată de ambulanță și transportată la UPU Tulcea. De asemenea, au fost transportate la spital, încă două persoane, ce s-au autoevacuat din apartament, intoxicate cu fum”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea, potrivit tlnews.ro. 

Incendiul a fost lichidat în aproximativ 30 de minute, împiedicând extinderea flăcărilor la restul locuinței. Deocamdată nu se ştie cauza incendiului.

Citeşte şi Incendiu de proporţii în Bucureşti. Au ars mai multe case în cartierul Vitan VIDEO


loading...