Incendiu la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi. Pompierii au intervenit de urgenţă

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la Maternitatea "Elena Doamna" din Iași! La faţa locului au intervenit de urgenţă trei echipaje de pompieri pentru a lichida focul.

09 oct. 2021, 13:02
Incendiu la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi. Pompierii au intervenit de urgenţă

Pompierii au fost alertaţi în legătură cu un incendiu la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi. Militarii au intervenit la faţa locului cu trei echipaje pentru a stinge focul izbucnit la capela din cadrul unităţii medicale.

Din primele informaţii, reprezentanţii ISU Iaşi susţin că incendiul a izbucnit de la o lumânare.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de pompieri. Aceştia au precizat că nu a fost necesară evacuarea persoanelor și nici nu s-au înregistrat pagube.

Citeşte şi: Pacienții evacuați din spitalul groazei din Constanța cedează pe capete. Al doilea deces în 24 de ore. Numărul morților ajunge la 12

Incidentul a avut loc la o săptămână de la o altă tragedie. Pe 1 octombrie, şapte pacienți au murit în incendiul puternic izbucnit, vineri, la Secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde erau internate 10 persoane.

O pacientă de 80 ani, salvată din incendiul îngrozitor care a avut loc la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, a murit vineri. Femeia era bolnavă de Covid și se afla în stare gravă. Bătrâna avea mai multe comorbidități și este cea de-a cincea persoană care moare.

Citește şi: Florin Cîțu cere Ministerului Sănătății să dea explicații românilor pentru sistarea intervențiilIncendiu la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşior care nu sunt urgente