Pacienții evacuați din spitalul groazei din Constanța cedează pe capete. Al doilea deces în 24 de ore. Numărul morților ajunge la 12

O pacientă de 80 ani, salvată din incendiul îngrozitor care a avut loc la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, a murit azi. Aceasta era bolnavă de Covid și se afla în stare gravă.

08 oct. 2021, 12:57
Pacienții evacuați din spitalul groazei din Constanța cedează pe capete. Al doilea deces în 24 de ore. Numărul morților ajunge la 12

O pacientă

de 80 ani, care a fost salvată din incendiul îngrozitor care a avut loc la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, a decedat azi.

Bătrâna prezenta mai multe comorbidități și era infectată cu Sars-CoV-2. Aceasta fusese internată în urmă cu o săptămână în stare gravă.

Este al doilea deces din ultimele 24 de ore al unui pacient evacuat din incendiul care a avut loc la spitalul din Constanța.

„In cursul acestei zile, în evidentele  SCJU Constanța figurează 17 pacienți Covid pozitivi, internați în urma transferului de la Spitalul de Boli Infecțioase.  4 dintre aceștia sunt în secția ATI, 5 în extensiile COVID și 8, în secția exterioară Agigea.

In ultimele 24 de ore a mai fost inregistrat un deces. Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, cu mai multe comorbidități. Pacienta a fost internată în urmă cu o săptămână, cu stare generală gravă. In cursul aceleiași zile, din cauza evoluției grave a bolii, a fost intubată. Din păcate, și în acest caz, SARS CoV-2 a învins.

Tot în ultimele 24 de ore, un pacient care era internat la Agigea, a fost transferat la Spitalul Muncipal Medgidia, după ce starea de sănătate i s-a agravat. Alți 5 pacienți au fost externați, având evoluție favorabilă.”, a transmis Spitalul de Boli Infecțioase Constanța printr-un comunicat de presă, potrivit Antena3.

Al patrulea pacient salvat din incendiul cumplit de la spitalul din Constanța a decedat. Bilanțul morților se ridică la 11 persoane

Încă un pacient salvat din incendiul care a izbucnit la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța a murit. Numărul persoanelor decedat în tragedie a ajuns la 11.

Încă un pacient care fusese transferat de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, în urma incendiului de săptămâna trecută, a murit la Spitalul Judeţean Constanţa. El avea 44 de ani şi pe lângă COVID, mai avea o infecţie respiratorie severă.

În noaptea de 5 spre 6 octombrie, starea acestuia s-a agravat iar in această dimineață, a decedat.

Numărul victimelor care și-au pierdut viața în urma tragediei urcă la 11.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Constanţa, 24 de pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase primesc în continuare îngrijiri medicale, în cadrul celei mai mari unităţi medicale din judeţ.

„La Terapie Intensivă sunt şase pacienţi, după ce în cursul acestei dimineţi a mai fost înregistrat un deces. Alţi nouă sunt internaţi în extensiile Covid din spital, iar în secţia exterioară Agigea sunt internaţi, ca şi ieri, nouă pacienţi transferaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase”, au anunţat reprezentanţii Spitalului Judeţean Constanţa.