Incendiu la metroul din Capitală. Angajaţii şi călătorii au fost evacuaţi de urgenţă

Un incendiu a izbucnit, luni seară, la metroul din Capitală. Mai multe echipaje de pompieri au intervenit de urgenţă la faţa locului. Călătorii şi angajaţii au fost evacuaţi.

08 aug. 2022, 23:44
Incendiu la metroul din Capitală. Angajaţii şi călătorii au fost evacuaţi de urgenţă

Incendiu la metroul din Capitală. Potrivit primelor informaţii, incendiul a izbucnit la staţia de metrou Titan, unde a fost sesizată o degajare de fum fără flacară deschisă la un echipament de supraveghere a instalației de iluminat local. Sistemele de avertizare au funcționat, fapt ce a permis intervenția operativă a echipelor Metrorex și ISU.

Circulaţia trenurilor nu a fost afectată din cauza incidentului, însă călătorii aflaţi pe peron, dar și angajații au fost evacuaţi imediat.

Incendiu la metroul din Capitală. Pompierii au intervenit de urgenţă

Citeşte şi Criza energetică afectează metroul din Bucureşti. Niciun furnizor de energie electrică nu vrea să vândă curent Metrorex

Siguranța călătorilor nu a fost pusă în niciun moment în pericol, iar circulația trenurilor de metrou nu a fost afectată, a anunțat Metrorex.

Un bărbat a murit după ce s-a aruncat în faţa metroului în staţia Piaţa Unirii

Metrorex a anunţat că duminică, la ora 14:39, in statia de metrou Piața Unirii 1, un calator a cazut in calea de rulare, pe firul 2. Se ia în calcul o posibila tentativa de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizata la linia 1 si se circula in sistem pendula intre statiile Mihai Bravu si Eroilor 1 si Eroilor 1 – Crangasi, a mai transmis Metrorex.

Un echipaj SMURD a sosit imediat la fata locului si a intervenit pentru a acorda primul ajutor. Din păcate, bărbatul a murit.

Citeşte şi Patru femei, tâlhărite în metrou, în Bucureşti. Un bărbat le-a smuls lănţişoarele şi cerceii din urechi în timp ce trenul era în staţie