Patru femei, tâlhărite în metrou, în Bucureşti. Un bărbat le-a smuls lănţişoarele şi cerceii din urechi în timp ce trenul era în staţie

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost arestat după ce a tâlhărit mai multe femei la metrou. Bărbatul le-a smuls lănţişoarele şi cerceii din urechi în timp ce trenul era oprit în staţii.

29 iul. 2022, 13:32
Patru femei, tâlhărite în metrou, în Bucureşti. Un bărbat le-a smuls lănţişoarele şi cerceii din urechi în timp ce trenul era în staţie

Poliţiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Brigada de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, au reținut un bărbat, în vârstă de 43 de ani, acuzat de tâlhărie.  În cursul zilei de vineri, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Potrivit poliţiştilor, în cursul zilei de joi, 28 iulie, în intervalul orar 06.30-10.30, mai multe femei au fost tâlhărite în timp ce se aflau în trenurile de metrou, în zona Sectoarelor 1, 2, și 3. Femeilor le-au fost smulse lănţişoarele de la gât şi cercerii din urechi.

De asemenea, din cercetări s-a mai stabilit că suspectul ar mai fi comis o altă infracţiune de tâlhărie, asupra unei femei, la data de 21 iulie, în jurul orei 20,00, când i-ar fi smuls un lănţişor în timp ce se afla într-o staţie de metrou din Sectorul 5.

Citeşte şi: Incident la metrou. Un tren a rămas fără frâne între Piaţa Romană şi Universitate

În comunicat, Poliţia a detaliat şi infracţiunile de care este acuzat bărbatul:

– în jurul orei 06.30, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 2, bărbatul i-ar fi smuls unei femei un cercel.

-după aproximativ o jumătate de oră, aflându-se într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 1, bănuitul i-ar fi smuls un cercel, unei alte femei.

– în jurul orei 09.30, bărbatul i-ar fi smuls unei persoane un lănțișor, într-un tren de metrou oprit într-o statie din Sectorul 2.

-ulterior, în jurul orei 10.30, bănuitul ar fi smuls, din nou, un lănțișor, unei alte persoane, în timp ce se afla într-un tren de metrou, oprit într-o stație din Sectorul 3.

Bunurile pe care bărbatul le-a furat, respectiv doi cercei și două lănțișoare au fost recuperate, urmând să fie predate persoanelor vătămate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Brigăzii de Poliţie pentru Transportul Public, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Citeşte şi: Femeie strivită de maşină în cimitir. Copilul ei a fost martor la accident