Incendiu la o fabrică din Timişoara. Peste 600 de oameni au fost evacuaţi

Un incendiu de proporţii a izbucnit, miercuri, la o fabrică din Timişoara. Peste 600 de oameni au fost evacuaţi de urgenţă. La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de pompieri.

16 iun. 2021, 18:44
Incendiu la o fabrică din Timişoara. Peste 600 de oameni au fost evacuaţi
Incendiu la o fabrică din Timişoara. Peste 600 de oameni au fost evacuaţi

Incendiu la o fabrică din Timişoara. Potrivit primelor informaţii, flăcările ar fi cuprins subsolul unei hale de producţie şi depozitare produse finite elemente automotive. Peste 600 de angajaţi au fost evacuaţi de urgenţă.

Incendiu la o fabrică din Timişoara

„În urma informațiilor primite, s-a dispus alertarea Detașamentului 1 si 2 Timișoara care s-au deplasat la locul intervenției cu 3 autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și autoscara S42 din cadrul Detașamentului 2. Din primele informații, s-au autoevacuat un număr de 334 de persoane. De asemenea, preventiv au fost evacuate încă 306 persoane dintr-o hală alăturată”, au transmis reprezentanții ISU Timiș.

Reprezentanții ISU Timis au cerut în sprijin, ventilatoare, autospeciala CBRN, autospeciala de stingere Cobra. La fața locului sunt un număr de 3 ofițeri și 24 subofițeri.

Citeşte şi Incendiu devastator în Făgăraş. Un bărbat a murit şi alte trei persoane au fost rănite

Incendiu de proporţii la un depozit de mase plastice. Zeci de pompieri intervin

Incendiu de proporţii la un depozit de mase plastice. S-a întâmplat marţi seară, în Bârlad. Potrivit ISU Vaslui, la faţa locului au intervenit de urgenţă 13 autospeciale, două motopompe, 3 ofițeri și 60 subofițeri pentru a stinge incendiul de la depozitul de mase plastice .

„Este nevoie de cantități foarte mari de apă”, spun pompierii.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. De asemenea, au fost avariate câteva autoturisme aflate în curtea depozitului, acestea fiind afectate de radiaţia termică.

Octavian Berceanu, şeful Gărzii de Mediu, a scris pe Facebook că depozitul este unul de mobilă.

„La periferia oraşului Bârlad un depozit de mobila a luat foc, iar aria afectata depăşeşte 1000 mp. Directia vântului duce fumul in afara zonei urbane. Echipa de permanenta a Garzii de Mediu Vaslui se afla la fata locului impreuna cu reprezentanţii celorlalte institutii”, atransmis Berceanu.

Citeşte şi Incendiu la spital Covid 19, trei pacienţi au murit. Focul a fost declanşat de un ventilator VIDEO

 

 


loading...
Partenerii noștri