Incendiu la Palatul Cercului Militar Național din București. Un militar care a intervenit pentru a stinge focul a suferit arsuri grave

Vineri dimineață, un incendiu a izbucnit la Palatul Cercului Militar Național din București. Cazuele vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București.

28 oct. 2022, 10:52
Incendiu la Palatul Cercului Militar Național din București. Un militar care a intervenit pentru a stinge focul a suferit arsuri grave

Palatul Cercului Militar Național a fost cuprins de un incendiu. Doi militari care asigurau paza au încercat să stingă focul, unul dintre ei suferind arsuri grave. Cauzele incendiului urmează să fie cercetate.

Citește și: Incendiu puternic la o biserică din judeţul Bacău. Există pericolul extinderii focului la cimitirul din apropiere. VIDEO

„Vineri, 28 octombrie, în jurul orei 3.00, la Palatul Cercului Militar Naţional din Bucureşti a izbucnit un incendiu, într-un spaţiu tehnic de mici dimensiuni aflat la parterul clădirii, unde s-au aprins o perdea şi o serie de cabluri telefonice. Doi militari din cadrul Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”, care asigurau paza Palatului Cercului Militar Naţional, au intervenit prompt pentru stingerea flăcărilor. Unul dintre ei a suferit arsuri în timpul intervenţiei, fiind transportat de urgenţă la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, unde se află în stare stabilă”, a anunțat, vineri dimineață, MApN.

La stingerea focului au intervenit, în jurul orei 03:20, forțele ISU Buurești-Ilfov, chemate prin apel la 112. Incendiul a fost stins în jurul orei 03:35. Nu au fost înregistrate pagube materiale majore.

Cauzele incendiului vor fi cercetate de Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, potrivit news.ro.

La nivelul Cercului Militar Național a fost numită o comisie administrativă pentru a se stabili circumstanțele producerii incendiului.

Citește și: Pasajul Unirii nu are aviz ISU. Ce spune legea despre autorizația privind securitatea la incendiu