Incendiu la subsolul unui bloc din Braşov. Mai multe persoane au fost evacuate

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brașov intervin, joi, începând cu ora 16.00, la un incendiu declanșat la subsolul unui bloc de pe B-dul Victoriei, din zona centrală a orașului.

21 ian. 2016, 15:20
Incendiu la subsolul unui bloc din Braşov. Mai multe persoane au fost evacuate

„Este vorba despre un incendiu care se manifestă la subsolul unui bloc în care se găsesc boxe și garaje ale proprietarilor. Deocamdată nu știm exact despre ce este vorba pentru că are loc o degajare foarte mare de fum, iar pompierii încearcă să pătrundă în interior. O parte dintre locatari au fost evacuați pentru a nu se intoxica cu fum. Din primele informații pe care le avem, nu există victime”, a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al ISU, căpitan Ciprian Sfreja.

Incendiu de proporţii într-un bloc din Focşani. Oamenii au fost evacuaţi

La parterul blocului se află și un supermaket.

Din primele informații, se pare că unul dintre locatari ar fi încercat să dezghețe o țeavă aflată în subsolul blocului și ar fi luat foc învelișul acesteia. În urmă cu două săptămâni, tot pe B-ul Victoriei, a avut loc o explozie într-un apartament proprietate personală, în urma căreia o bătrână a suferit arsuri pe 15% din suprafața corpului, iar alte 12 apartamente au fost avariate.