Incendiu la Tulcea. Sediul Poliţiei a luat foc, clădirea a fost cuprinsă de fum VIDEO

Un incendiu a izbucnit, miercuri seara, în clădirea Poliției Municipiului Tulcea. Potrivit IPJ Tulcea, polițiștii tulceni au observat că la subsolul clădirii a izbucnit un incendiu.

31 ian. 2024, 22:54
Incendiu la Tulcea. Sediul Poliţiei a luat foc, clădirea a fost cuprinsă de fum VIDEO
Incendiu la Tulcea. Sediul Poliţiei a luat foc, clădirea a fost cuprinsă de fum

Incendiu la Tulcea. Un incendiu s-a produs, miercuri seara, la subsolul sediului Poliţiei municipiului Tulcea, din cauza unui scurtcircuit. Trei echipaje de pompieri intervin pentru stingerea incendiului. Clădirea a fost cuprinsă de fum, până în prezent nefiind semnalate victime.

Din primele verificări, cauza incendiul este un scurtcircuit produs într-o magazie de la subsolul cladirii, a mai transmis IPJ. La fața locului intervin trei autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea.

„Din primele verificări, cauza incendiului ar fi un scurtcircuit la nivelul unei magazii de la subsolul clădirii. La faţa locului intervin trei autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea”, au precizat poliţiştii.

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cornel Dinicu, mărturii şocante legate de tragedia de la Ferma Dacilor: „Incendiul era atât de puternic încă a ars şi podeaua de piatră” FILMUL EVENIMENTELOR

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea au afirmat că în momentul când echipele de intervenţie au ajuns acolo întreaga clădire era cuprinsă de fum. „La sosirea echipajelor de intervenţie întreaga clădire era cuprinsă de fum provenit din zona subsolului. Incendiul a fost observat de un agent de poliţie care se afla în clădire şi care a şi anunţat prin apel la 112 forţele ISU Tulcea. Nu au fost raportate până în acest moment victime”, au transmis pompierii.