Incendiu la un cămin de nefamilişti. O femeie imobilizată, aflată la etajul 3, a murit

În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicații cu monoxid de carbon și arsuri pe brațul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată.

04 feb. 2023, 19:56
Incendiu la un cămin de nefamilişti. O femeie imobilizată, aflată la etajul 3, a murit

O femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a murit, iar un adolescent de 16 ani a fost intoxicat cu fum şi are câteva arsuri la braţul stâng, în urma unui incendiu izbucnit duminică, la etajul al treilea al unui cămin de nefamilişti din municipiul Hunedoara.

Pompierii Detaşamentului Hunedoara au intervenit în această după amiază, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi autospeciala de lucru la înălţime, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit într-o cameră situată la etajul 3 al unui cămin de nefamilişti, din municipiul Hunedoara.  În sprijinul pompierilor a acţionat şi o ambulanţă a Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei camere, în care ardeau mobilierul şi materiale textie, cu mari degajari de fum”, a transmis ISU Hunedoara, duminică.

Viscolul face ravagii. Copac căzut peste o maşină în mers, un copil a murit. IGSU anunţă intervenţii în opt judeţe

Şase locatari de la etajele 3 si 4 s-au autoevacuat. ”În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicaţii cu monoxid de carbon şi arsuri pe braţul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată”, a mai precizat ISU Hunedoana.

Incendiul a fost lichidat, iar acum pompierii încearcă să afle de la ce a pornit focul. „Ajunse la locul solicitării, echipajele operative au constatat că incendiul se manifesta la nivelul unei camere, în care ardeau mobilierul și materiale textie, cu mari degajari de fum. Șase locatari de la etajele 3 si 4 s-au autoevacuat. În urma evenimentului, până în prezent, un minor în vârstă de 16 ani a fost preluat de către echipajul SAJ, cu intoxicații cu monoxid de carbon și arsuri pe brațul stâng, iar o femeie în vârstă de 42 de ani, care era imobilizată la pat, a fost declarată decedată. Comanda intervenției a fost preluată de către prim-adjunctul inspectorului șef, în aceste momente incendiul fiind lichidat”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Hunedoara, potrivit servuspress.ro.
Soția unui cunoscut politician a fost implicată într-un accident rutier grav. Mașina a fost puternic avariată după ce s-a izbit de un pom