Incendiu lângă Bucureşti, un bărbat şi au bebeluş au ars de vii. Alţi doi copii au fost transportaţi la spital cu arsuri

Un incediu puternic a izbucnit luni la o casă din localitatea Cernica, lângă Bucureşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, cinci autospeciale au intervenit pentru stingerea incendiului, dar două persoane şi-au pierdut viaţa

RomaniaTV.net
19 nov. 2018, 14:09
Incendiu lângă Bucureşti, un bărbat şi au bebeluş au ars de vii. Alţi doi copii au fost transportaţi la spital cu arsuri

UPDATE. Incendiul izbucnit, luni, la o casă din comuna Cernica a fost stins de pompieri, însă numărul persoanelor decedate a ajuns la doi. Astfel, pe lângă persoana de aproximativ 40 de ani găsită moartă în locuinţă, după îndepărtarea tavanului prăbuşit, într-o cameră a fost găsit şi un copil de aproximativ doi ani, decedat.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov, la sosirea echipajelor de intervenţie la incendiul izbucnit la o casă din satul Căldăraru, comuna Cernica, locuinţa ardea în totalitate, pe 150 de metri pătraţi, iar tavanul era în mare parte prăbuşit, fără posibilitate de acces în interior.

Dupa stingerea incendiului, în interior a fost găsită o persoană decedată, în vârstă de aproximativ 40 de ani. Totodată, doi copii cu vârste de trei luni şi 11 ani au fost transportaţi la Spitalul „Grigore Alexandrescu”, cu arsuri minore, potrivit primei evaluări.

După îndepărtarea elementelor de construcţie prăbuşite şi verificarea tuturor spaţiilor, a fost găsit în una din camere şi un copil de aproximativ doi ani, decedat.

La incendiu au intervenit Detaşamentele Morarilor şi Chimiştilor cinci autospeciale de stingere, trei SMRUD, o autoscară şi un echipaj de descarcerare.

ŞTIREA INIŢIALĂ. Chiar dacă incendiul a fost stins, acolo vor rămâne, pentru supraveghere, două autospeciale.

Ca urmare a incendiului din Cernica, o persoană a decedat. Alte patru persoane, doi adulţi şi doi copii, au fost transportate la spital, cu arsuri.