Incendiu pe Autostrada A1. Un TIR care transporta făină de la Uniunea Europeană pentru persoanele nevoiaşe a luat foc

Circulaţia pe Autostrada A1 Arad-Timişoara a fost afectată după ce un tir care transporta făină de la Uniunea Europeană pentru persoanele nevoiaşe a luat foc în mers.

04 oct. 2022, 16:30
Incendiu pe Autostrada A1. Un TIR  care transporta făină de la Uniunea Europeană pentru persoanele nevoiaşe a luat foc

Incendiu pe Autostrada A1. Un tir a luat foc pe autostrada Arad-Timişoara, la kilometrul 500. Din fericire, şoferul  a reuşit să iasă la timp din camion, nefiind rănit.

Incendiu pe Autostrada A1. Un TIR plin cu făină a luat foc

Citeşte şi Accident cumplit după ce trei adolescenţi au furat un Maserati. Un băiat de 15 ani a murit pe loc, iar ceilalţi doi sunt în stare gravă

Tirul transporta făină de la Uniunea Europeană pentru persoanele nevoiaşe din judeţul Arad. La un moment dat, în zona localităţii Giarmata, pe autostrada A1, o anvelopă a explodat iar flăcările au cuprins rapid remorca tirului. Şoferul a reuşit să decupleze capul tractor şi să se salveze.

La faţa locului au intervenit pompierii, însă nu au mai putut salva nimic din încărcătură. De asemenea, remorca tirului a fost distrusă de flăcări.

Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia este oprită pe banda de urgenţă şo pe prima bandă, pe sensul de mers către Lugoj, pentru a permite intervenţia echipajelor specializate.

Citeşte şi Accident în lanţ, în Cluj. Zece persoane, printre care şi copii, au fost implicate

Tot marți, un alt TIR s-a răsturnat pe Drumul European E60, din judeţul Mureș. Camionul era plin cu cauciucuri iar la un moment dat a intrat în balans şi s-a răsturnat.