Incendiu pe proporţii în Timişoara. O hală cu vopsele a fost mistuită de flăcări

O hală plină cu vopsele, mobilă şi cauciucuri a fost cuprinsă de flăcări, marţi noaptea, în Timişoara. Şapte echipaje de pompieri au intervenit la faţa locului. Hidranţii de apă îngheţaţi au fost o adevărată provocare pentru pompieri. Incendiul a produs pagube însemnate dar nimeni nu a fost rănit.

RomaniaTV.net
12 dec. 2012, 07:05
Incendiu pe proporţii în Timişoara. O hală cu vopsele a fost mistuită de flăcări

Incendiul a izbucnit în spatele halei şi s-a extins cu repeziciune la acoperiş. În numai câteva minute, întreaga construcţie de 1.500 de metri pătraţi a fost înghiţită de flăcări. Pompierii s-au chinuit mai bine de 5 ore să stingă focul. Intervenţia a fost dificilă deoarece toţi hidranţii din zonă erau îngheţaţi.

Hala aparţine unui fost consilier judeţean. Aici îşi desfăşurau activitatea mai multe firme, printre care două service-uri auto, o vulcanizare şi un atelier de mobilă şi tâmplărie.

„Erau depozite, aveam chiriaşi cu tot felul de materiale inflamabile. Vântul nu a ţinut cu noi şi cu pompierii şi a luat-o de la un capat la celălalt”, a spus Liviu Borha, proprietar hală.

„În interiorul său se aflau mai multe piese de mobilier, anvelope, vopseluri dar şi două butelii cu oxigen care au şi explodat. De asemenea, au mai existat şi un număr de şapte autoturisme aflate în service în această hală”, a declarat Diana Sindia Vlaia, purtător de cuvânt ISU Timiş.

Pompierii au reuşit la timp să evacuzeze cele şapte maşini şi o parte din anvelope. Din primele cercetări, focul ar fi pornit de la o sobă veche.