Incendiu puternic de Paşte. Casa de la Eforie a unui fost senator a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit în ziua de Paşte, la Eforie Sud. Casa unui fost senator PRM a luat foc.

02 mai 2021, 16:45

Incendiu puternic de Paşte. Casa fostului senator PRM, Dorel-Constantin Onaca, a luat foc.

Incendiu puternic de Paşte. Casa de la Eforie a unui fost senator a luat foc

Casa fostului senator PRM a fost cuprinsă de flăcări duminică, 2 mai, chiar în ziua de Paşte. La faţa locului au intervenit pompierii cu trei autospeciale de stingere şi o autoscara, potrivit focuspress.ro.

Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea. Evanghelia nu a fost atinsă de foc

Minune de Înviere, după incendiul de la biserica din Vrancea. Deși flăcările au distrus în totalitate biserica şi bunurile aflate în interior, Evanghelia a fost găsită şi recuperată intactă dintre ruinele construcţiei făcute scrum.

Citeşte şi Incendiu violent la o fabrică de mobilă din Reghin. Focul a cuprins mai multe hale şi riscă să se extindă

“Credința adevărată crede incredibilul, vede invizibilul şi poate imposibilul”, au transmis pompierii vrânceni pe pagina de Facebook.

Un incendiu a izbucnit, vineri după amiază, la o biserică din satul Topești, comuna Bârsesti, judeţul Vrancea, de sărbătoarea Vinerea Mare.

34 de pompieri militari au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit în Vinerea Mare cu 5 autospeciale de stingere şi 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focşani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere.

“A fost anunțat un incendiu la biserica din satulTopești, comuna Barsesti. Intervin 4 autospeciale de stingere si 1 ambulanță SMURD din cadrul Stației de Pompieri Vidra, 2 autospeciale de stingere și o autospecială de intervenție și salvare de la înălțimi din cadrul Detașamentului de Pompieri Focsani și SVSU Tulnici cu 1 autospecială de stingere”, se arată într-un mesaj al ISU Vrancea, conform Monitoruldevrancea.

Citeşte şi Incendiu puternic în Capitală. Un service auto a izbucnit în flăcări. Un SMURD şi mai mute autospeciale au intervenit de urgenţă!


loading...
Partenerii noștri