Incendiu puternic în Ilfov. Arde mansarda unui bloc din Popeşti-Leordeni

Un incendiu a izbucnit luni după-amiază la un bloc cu trei etaje plus mansardă din localitatea Popeşti-Leordeni, din judeţul Ilfov. Flăcările au cuprins mansarda blocului, anunţă România TV.

17 mai 2021, 16:55

Incendiu puternic în Ilfov. UPDATE: Mansarda imobilului cu trei etaje a ars în totalitate, iar flăcările s-au întins pe o suprafață de 600 de metri pătrați. Pompierii au intervenit cu dificultate, din cauza spațiului îngust din jurul clădirii, iar autoscările trimise la fața locului nu au putut fi ridicate în primele zeci de minute ale intervenției.

„În momentul în care am ajuns aici, incendiul se manifesta la întreaga mansardă, ardea generalizat, am reușit localizarea incendiului către etajul 2, etajul imediat inferior mansardei”, a declarat lt.col. Petrică Epure, de la ISU București-Ilfov.

Din fericire, nu au fost persoane rănite, iar locatarii au reușit să părăsească la timp clădirea.

Flăcările au cuprins luni după-amiază mansarda unui bloc situat pe strada Raiciu Laurenţiu din Popeşti-Leordeni. Incendiul se manifestă cu flacără şi degajare mare de fum dens la nivelul acoperişului pe o suprafata de aprox 600 mp.

„În acest moment se observă o degajare intensă de fum, fără flacără, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 600 mp”, au transmis pompierii.

Citeşte şi: Incendiu puternic în Bucureşti. Patru maşini au ars după ce una dintre ele a luat foc în mers VIDEO

În prezent, la incendiul din Popeşti-Leordeni intervin 18 autosp de stingere, 3 autoscari, SMURD, Detasamentul Special de Salvatori.

Toţi locatarii au fost evacuaţi din apartamente şi din primele informaţii nu există răniţi.

Citeşte şi: Incendiu de proporţii în Suceava. Cinci gospodării au fost cuprinse de flăcări


loading...
Partenerii noștri