Incendiu puternic în Mureş. Un restaurant din a ars ca o torţă

Un incendiu puternic a avut loc, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, la un restaurant din Târgu Mureş, întreaga clădire şi terasa fiind distruse. Timp de câteva ore pompierii s-au luptat cu flăcările. Din fericire nu s-au înregistrat victime.

RomaniaTV.net
17 mart. 2019, 07:09
Incendiu puternic în Mureş. Un restaurant din a ars ca o torţă

Incidentul a avut loc într-un complex din Târgu Mureş. După miezul nopţii, angajatii complexului au observat că ies flăcări din restaurant şi au sunat imediat la 112. Când au ajuns pompierii la faţa locului, restaurantul era cuprins de flăcări în întregime. 

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale cu apă şi spumă pentru stingerea focului.

„Intervenţia a fost una dificilă deoarece incendiul cuprinsese întreaga clădire, cu o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, împreună cu terasa, construită din lemn, iar alimentarea cu gaz nu a putut fi oprită, acesta alimentând incendiul şi îngreunând operaţiunile de localizare şi stingere, existând totodată şi pericolul unei explozii”, au spus reprezentanţii ISU Mureş.

Din fericire nu s-au înregistrat victime, dar pagubele sunt însemnate: atât restaurantul cât şi terasa de lângă au ars în întregime. Pompierii au reusit să stingă flăcarile după aproape 3 ore de la izbucnirea incendiului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla de la ce a pornit focul. Oamenii legii nu exclud varianta în care focul ar fi fost pus intenţionat.