Incendiu puternic într-un bloc din Arad. Şase apartamente au fost distruse

Un incendiu a avut loc în noaptea de joi spre vineri, într-un bloc din Arad. Şase apartamente au fost distruse după ce o butelie a explodat. Un bărbat a suferit arsuri grave. 

RomaniaTV.net
07 feb. 2020, 09:49
Incendiu puternic într-un bloc din Arad. Şase apartamente au fost distruse

Incendiul s-a petrecut în Cartierul Verde din Arad. 

„La incendiu s-au deplasat de la Detașamentul Arad 1 SMURD Terapie Intensivă Mobilă, 1 SMURD de Prim Ajutor – Vadimirescu, 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 1 descarcerare mică, 1 autoscară mecanică S42, 1 autospecială de căutare salvare, 1 autospecială de primă intervenție și comandă cu 2 ofițeri și 20 de subofițeri, iar de la Detașamentul Ineu s-a deplasat 1 aurospecială cu apă și spumă cu 4 subofițeri, pompierii militari fiind sprijiniți de către Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Livada cu 1 aurospecială de stingere cu apă și spumă și 20 de voluntari. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la una dintre locuințe. Având în vedere faptul că locuințele au acoperis comun, incendiul s-a extins și la acoperișul locuințelor vecine” – transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad.

În urma exploziei a rezultat o victimă, un bărbat de 50 de ani, care a suferit arsuri la nivelul feței și a membrelor superioare, acesta fiind transportat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Arad.

„Incendiul a fost lichidat la ora 5:20. Au ars 4 apartamente, au fost afectate alte 2 apartamente (acoperișul ars și pagube provocate de apă). Au ars în total aproximativ 350-400 de metri pătrați de acoperiș. Cauza incendiului este în curs de stabilire, iar la fața locului rămâne la asigurat 1 aurospecială de stingere cu apă și spumă cu 4 subofițeri” – spun cei de la ISU Arad, potrivit aradon.

Citeşte şi Tragedie în Arad. Tânăr de 19 ani, lovit mortal de tren