Incendiu puternic la o Primărie din Argeş. Focul a fost pus intenţionat VIDEO

Un incendiu a izbucnit, în noaptea duminică spre luni, la sediul Primăriei din localitatea Beleţi-Negreşti, judeţul Argeş. Din primele verificări, pompierii spun că focul ar fi fost pus intenţionat.

13 dec. 2021, 08:22
Incendiu puternic la o Primărie din Argeş. Focul a fost pus intenţionat VIDEO
Incendiu puternic la o Primărie din Argeş. foto: epitesti.ro

Alerta s-a dat în jurul orei 3:00 ca urmare a unui incendiu puternic la o Primărie din Argeş. Mai multe autospeciale au fost trimise la faţa locului. Pompierii au intervenit de urgenţă deoarece ardeau sediul Primăriei Beleţi-Negreşti şi două anexe ale acesteia.

„Incendiul s-a manifestat violent la etajul 1 al primăriei şi acoperişul acesteia, o magazie de lemne, o încăpere dintr-o anexă şi generalizat la o altă anexă unde era arhiva primăriei şi alte birouri. Nu au fost victime. În interiorul construcţiilor au ars şi documente. La locul evenimentului este şi conducerea ISU Argeş, iar intervenţia este coordonată de către inspectorul-şef”, au anunţat reprezentanţii ISU Argeş, potrivit Agerpres.

Citeşte şi: Nicuşor Dan a încurcat râul Dâmboviţa cu Dunărea. Gafă de proporţii făcută de primarul Capitalei VIDEO

Incendiu puternic la o Primărie din Argeş. Hidranţii se aflau la mai mulţi kilometri

Pompierii spun că exista riscul ca focul să se extindă şi la celelalte încăperi şi vecinătăţi, însă au împiedicat propagarea flăcărilor.

Incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingerea focarelor.

La intervenţie au participat şase autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie şi salvare de la înălţime, o ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat şi trei autospeciale de primă intervenţie şi comandă. Alimentarea cu apă s-a făcut în navetă de la un hidrant care se află la câţiva kilometri distanţă.

„Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere”, precizează ISU Argeş.

Citeşte şi: Octavian Jurma cere măsuri radicale în pandemie: „După sărbători, şcolile ar trebui închise 10 zile”